söndag 15 juni 2008

Söndag, slutspelsdag 15/6

Efter riktigt bra sömn klev vi upp vid 7 tiden, åt en lika fantastisk frukost som igår, sen var det bara att ge sig ut i ösregnet.

Dagens motstånd var Aspudden och utifrån blöta och leriga förutsättningar blev det mest kamp på plan istället för skönspel. 0-0 i första och i inledningen av andra får vi en hörna från höger. Albert lägger den på första där Moise försöker backa sig in för att få nickläge, då faller han baklänges över målvakten och när han skall ta sig upp på det hala underlaget bedömmer dommaren som att han "avsiktligt" sparkar målvakten. Rött kort och sen var den halvleken förstörd.

Vi håller dock målet rent ända till matchslut och avgörandet skulle göras på straffar! inte 5 var, inte 3 var utan första straffen vinner? Ja hela Hudik har visat konstiga sidor denna helg, långt från det glada Hudik vi hört talats om. Hur som helst blir avslutet detsamma. Aspudden sätter sin straff och vi bränner vår.



Ut ur turneringen i kvarten efter 0-1 mot Aspudden. Aspudden vinner senare turneringen, tredjelagen från båda våra grupper spelade final i B-slutspelet vilket Forward Svart vann, så vi gjorde i alla fall godkänt resultat i en av de bästa grupperna

Mer kommentarer och filmer kommer från hemmaplan! / Lundemo

Inga kommentarer: